معرفی ویزا کارت کلاسیک و کاربرد آن

مقدمه

امروزه برای خرید و انجام انواع امور مالی و بانکی استفاده از کارت‌های اعتباری بسیار رایج است. برای خرید از سایت‌های خارجی و انجام معاملات بین‌المللی، باید از انواع کارت‌های پرداخت بین‌المللی استفاده شود. یکی از پرکاربردترین این کارت‌ها، ویزا کارت‌ها هستند. ویزا کارت انواع مختلفی دارد که ساده‌ترین و بهترین‌ آن‌ها، ویزا کارت کلاسیک است. این نوع ویزا کارت در سراسر جهان شناخته شده بوده و هزینه پایینی را برای گیرنده خود به همراه دارد. در ادامه علاوه بر معرفی ویزا کارت‌ها از جمله کارت کلاسیک، با مزایای این ویزا کارت نیز آشنا خواهیم شد.

دریافت مشاوره رایگان از هوراداکس

ویزا کارت چیست؟

از معروف‌ترین کارت‌های اعتباری، ویزا کارت‌ها هستند که برای انجام مبادلات ارزی در رتبه اول قرار دارند. در واقع ویزا به نوعی یک شبکه پرداخت بین‌المللی است و به خودی خود بانک محسوب نمی‌شود. در ایران نیز نوع کوچکی از شبکه پرداخت با نام شبکه شتاب وجود دارد. با استفاده از ویزا کارت‌ها می‌توان از تمامی سایت‌های پرداخت جهانی که به شبکه ویزا متصل هستند، پرداخت و خرید انجام داد. این مورد درباره خودپردازها در سراسر جهان نیز صدق می‌کند. با استفاده از ویزا کارت، افراد از حمل پول نقد بی‌نیاز شده و تنها با شارژ اعتبار درون ویزا کارت می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند و از نکات برجسته استفاده از ویزا کارت همان ایجاد حس امنیت می‌باشد.

ویزا کارت‌ها در دو نوع اعتباری و نقدی صادر خواهند شد. نوع نقدی با نام دبیت کارت و نوع اعتباری با نام کردیت کارت شناخته می‌شوند. در هنگام استفاده از کردیت کارت می‌توان بیشتر از موجودی کارت نیز خرید انجام داد و هزینه اضافی به عنوان بدهی به بانک ثبت شده و فرد تا مدت معینی فرصت دارد تا این بدهی را تسویه کند. درمورد کارت‌های نقدی یا دبیت کارت این امکان وجود ندارد و فرد تنها می‌تواند به اندازه موجودی کارت خود، برداشت انجام دهد (مانند کارت‌های بانکی ایرانی).

ویزا کارت‌ها در سه نوع کارت کلاسیک، کارت گلد و کارت پلاتینیوم عرضه می‌شوند که در این مقاله تمامی ویژگی‌ها و مزایای ویزا کارت کلاسیک، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ویزا کارت کلاسیک

معرفی ویزا کارت کلاسیک

برای سفر به نقاط مختلف دنیا به یک ویزا کارت مناسب نیاز است. از پرفروش‌ترین ویزا کارت‌ها، ویزا کارت کلاسیک می‌باشد. این نوع کارت به عنوان ابزاری برای انجام مبادلات بین‌المللی نظیر خرید از سایت‌های مختلف، پرداخت در فروشگاه‌های مجاز و برداشت از خودپردازهای عضو شبکه ویزا، استفاده می‌شود. کارت‌های کلاسیک به نوعی یک دبیت کارت هستند و تنها به اندازه موجودی کارت می‌توان برداشت انجام داد. در هنگام استفاده از ویزا کارت‌های کلاسیک، امکان خرید به صورت آفلاین از امتیازات فروشگاهی و فرودگاهی وجود ندارد.

محبوبیت زیاد این ویزا کارت در بین طرفداران خود، به علت اتصال به کیف پول‌های الکترونیک و هزینه کم بوده است. برای خرید این کارت تنها باید مبلغی در حدود ۲۴۵ دلار پرداخت کرد و از امکانات این ویزا کارت به طور کامل بهره‌مند شد. همچنین کارت کلاسیک، ارزهای دلار و یورو را پشتیبانی می‌کند. برای تهیه کارت باید به بانک مراجعه نمود و تنها در مدت یک روز کارت برای فرد صادر می‌شود. اعتبار این کارت‌ها دو تا سه ساله بوده و بعد از پایان اعتبار با مراجعه مجدد به بانک می‌توان کارت را تمدید اعتبار کرد.

استفاده از ویزا کارت کلاسیک برای تاجرانی که با شرکت‌های خارجی تعامل دارند، افرادی که اغلب خرید خود را از سایت‌های بین‌المللی انجام می‌دهند و همچنین افرادی که از سایت‌های خارجی درآمد ارزی دارند، مناسب خواهد بود.

درجه ویزا کارت‌های کلاسیک از نوع ویزا کارت گلد و پلاتینیوم پایین‌تر بوده ولی مزایای آن‌ به حدی است که این درجه را به طور کامل پوشش می‌دهد و معمولاً این ویزا کارت به دانشجویان و افراد معمولی پیشنهاد می‌شود. این کاهش درجه بیشتر مربوط به سقف انجام تراکنش و برداشت وجه است که در ویزا کارت گلد این سقف بالاتر ویزا کارت‌های کلاسیک است.

ویزا کارت کلاسیک

مزایای استفاده از ویزا کارت کلاسیک

این نوع ویزا کارت‌ها از ویژگی‌ها و مزایای زیادی برخوردار هستند که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

  • با صدور کارت کلاسیک، گیرنده کارت به یک حساب بانکی مادام‌العمر متصل می‌شود.
  • شماره حساب‌های این نوع کارت مربوط به کشورهای اروپایی (IBAN) است.
  • صدور ویزا کارت‌های کلاسیک معمولاً یک روز بیشتر زمان نمی‌برد.
  • نیاز به وجود اعتبار و سرمایه اولیه برای دریافت این ویزا کارت نیست.
  • امکان انتقال وجه و یا سوئیفت به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق کارت کلاسیک وجود دارد.
  • محدودیتی در سقف موجودی کارت وجود ندارد.
  • نام گیرنده بر روی کارت به صورت برجسته حک می‌شود تا از کپی شدن کارت جلوگیری شود.
  • امکان شارژ ویزا کارت کلاسیک در دفعات نامحدود وجود دارد.
  • کارت کلاسیک قابلیت اتصال به اینترنت بانک را دارد.
  • این کارت دارای شماره CVV2 برای انجام امور اینترنتی مختلف است.
  • امکان دریافت SMS بانکی به ازای هر تراکنش بر روی خط ایرانی نیز وجود دارد.
  • افتتاح حساب ارزی با دو نوع ارز یورو و دلار انجام می‌شود.
  • نیاز به حداقل موجودی همیشگی در ویزا کارت‌های کلاسیک وجود ندارد.
  • کارت کلاسیک به انواع کیف پول‌های الکترونیک نظیر وب مانی و پی پال متصل می‌شود.
  • شارژ این کارت سریع بوده و بین یک تا دو روز کاری زمان می‌برد. 
  • برداشت وجه در کارت‌های کلاسیک به اندازه موجودی حساب است.
  • روزانه تا مبلغ ۳ هزار دلار از تمامی خودپردازهای عضو سبک ویزا امکان برداشت وجود دارد.
  • از تمامی دستگاه‌های POS و فروشگاه‌های آنلاین متصل به سبکه ویزا امکان خرید میسر است.
  • سقف تراکنش این نوع ویزا کارت در ماه نامحدود است.
  • دارای قابلیت دریافت حواله در سراسر دنیا می‌باشد.
  • با استفاده از ویزا کارت کلاسیک می‌توان پروازهای خارجی، قطار و هتل رزرو کرد.
  • از طریق این ویزا کارت می‌توان خودرو و خانه نیز اجاره کرد.
  • با دریافت کارت، یک Reference Letter برای فرد گیرنده از طرف بانک صادر می‌شود.
  • امکان دریافت صورتحساب کاغذی کارت کلاسیک جهت ارائه به سفارت‌خانه‌ها و کنسول‌گری‌ها نیز وجود دارد.
  • در جهت بالابردن امنیت، ویزا کارت فیزیکی کلاسیک دارای یک چیپ الکترونیکی EMV بوده و از مزیت ویزای امن برخوردار است.
  • توسط تمامی صرافی‌ها در سراسر نقاط جهان می‌توان شارژ کارت کلاسیک را انجام داد.

مدارک مورد نیاز برای جهت صدور کارت کلاسیک

برای دریافت انواع ویزا کارت‌ها از جمله ویزا کارت کلاسیک، به مدارک خاصی نیاز است. مدارک مورد نیاز شامل؛ کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار باقی‌مانده، کپی صفحات شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی فیش تلفن ثابت محل اقامت و کدپستی محل، چند قطعه عکس و عکس کارت بانکی می‌شود. همچنین افرادی که پاسپورت ندارند با ارائه تمامی مدارک گفته شده به غیر از کپی پاسپورت، می‌توانند درخواست صدور کارت کلاسیک را بدهند.

چگونگی درخواست ویزا کارت کلاسیک در ایران

شرایط فعلی ایران و تحریم بخش مالی موجب شده است ایرانیان نتوانند به طور مستقیم درخواست ویزا کارت بدهند و از خدمات بانکی بین‌المللی استفاده کنند. برای دریافت ویزا کارت در اولین مرحله فرد باید یک حساب ارزی افتتاح کند و بعد از آن نیز اقامت یک کشور خارجی را نیز داشته باشد. در صورت نداشتن این شرایط کار برای دریافت ویزا کارت سخت خواهد شد اما هنوز راه‌هایی وجود دارند که با مشورت با افراد متخصص می‌توان از آن‌ها بهره‌مند شد. امروزه در ایران برای دریافت ویزا کارت دو روش وجود دارد، مراجعه به شعبه‌های بانک خصوصی و مراجعه به شرکت‌های واسطه. دریافت ویزا کارت از طریق بانک‌های خصوصی بسیار سخت و زمان‌بر خواهد بود. همچنین باید وثیقه سنگینی نیز در گرو بانک قرار داد و روند واریز ارز به ویزا کارت در حدود یک ماه زمان خواهد برد. روش دوم بسیار راحت‌تر و کم هزینه‌تر خواهد بود. با مراجعه به یک شرکت واسطه به صورت اینترنتی یا حضوری می‌توان ویزا کارت مورد نظر خود را با مبلغ دلخواه دریافت کرد. این شرکت‌ها شرایط و مدارک متقاضی را بررسی کرده و برحسب نوع نیاز، ویزا کارت مناسب را برای او صادر می‌کنند. اغلب این مجموعه‌ها با کشورهای خارجی دیگر نظیر ارمنستان یا ترکیه همکاری کرده و از این طریق برای فرد متقاضی، تقاضای ویزا کارت می‌کنند.

جمع‌بندی:

امروزه از ویزا کارت‌ها در ۱۴۰ کشور دنیا استفاده می‌شود و جایگزین بسیار مناسبی برای پول نقد هستند. یکی از انواع پرکاربرد ویزا کارت، ویزا کارت کلاسیک است. این نوع ویزا کارت به نسبت انواع دیگر آن بسیار ارزان‌تر بوده و از مزایای بی‌شماری نظیر امنیت بالا، امکان شارژ سریع و نامحدود، امکان اتصال به کیف پول‌های الکترونیک، امکان دریافت صورتحساب کاغذی، امکان دریافت SMS بعد از هر تراکنش و غیره برخوردار است. برای دریافت کارت کلاسیک بهتر است به شرکت‌های واسطه مراجعه کرد زیرا که شبکه بانکی و مالی ایران با شبکه بانکی جهانی در ارتباط نیست. از طریق شرکت‌های واسطه می‌توان با صرف هزینه و زمان کمتر، ویزا کارت خود را دریافت کرد.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خدمات ارزی مختلف و حواله ارز ، پی پال ، کارت های اعتباری بین المللی ، گیفت کارت های بین المللی ، پرداخت های خارجی ، حساب بانکی خارجی و دیگر خدمات ویژه هوراداکس ، از طریق روش های ذکر شده در صفحه تماس با ما و شماره تماس هوراداکس ، با مشاوران ما در ارتباط باشید.