04433436571-09144840408-02128426655 [email protected]
Select Page

Swiss FEE هزینه سفارت سوئیس

  • اگر قصد مهاجرت به کشور سوئیس را دارید باید از طریق یکی از راههای مهاجرتی اقدام نمایید که شامل : سرمایه گذاری ، تحصیلی و … میباشد .

 Swiss fee

سفارت سوئیس

چنانچه قصد پرداخت هزینه سفارت سوئیس را دارید هوراداکس قادر به پرداخت میباشد، لذا با کلیک بر روی لینک زیر سفارش خود را در پنل کاربری خود ثبت کنید…

سوالات متداول هزینه سفارت سوئیس

شرایط اقامت سرمایه گذاری چگونه میباشد؟

شما باید بتوانید حداقل برای 10 نفر شغل ایجاد کنید و برای یک سال باید درآمد خالص شما بیشتر از 100000فرانک باشد که بعد از آن میتوانید اقدام به تمدید اقامت خود کنید .

مهاجرت از طریق تخصص به سوئیس چگونه میباشد؟

شخص اقدام کننده باید داری تخصص حرفه ای باشد و یک شرکت سوییسی هم مایل به استخدام فرد باشد و هر شرکتی هم نمیتواند به راحتی اقدام به استخدام کند و باید از طریق مقامات شرکت مورد بررسی قرار گیرد .

ویزای تحصیلی در سوئیس چگونه اخد میشود؟

ویزای تحصیلی سوییس برای ایرانی ها مقدور میباشد و بررسی مدارک 2 ماه طول میکشد و هر دانشجو میتواند در هفته 15 ساعت کار کند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی سوئیس چه چیزهایی میباشد؟

شناسنامه و ترجمه آن  ، پاسپورت ، نامه های بانکی ، سند منزل یا زمین ،

نامه اشتغال به کار ، نامه اشتغال به تحصیل

نحوه پرداخت هزینه های ویزای سوئیس چگونه میباشد؟

هزینه ها باید از طریق حساب های بین المللی پرداخت شوند به همین خاطر هوراد اکس این امکان را فراهم کرده است که حساب ویزا و مسترکارت به نام خود شخص افتتاح نماید ویا میتوان از طریق حساب های هوراد اکس اقدام به پرداخت هزینه ها کرد .

پرداخت هزینه های ویزا و سفارت سوئیس چقدر طول میکشد؟

هوراد اکس میتواند این هزینه ها را در کمتر از 3 ساعت پرداخت کند .