04433436571-09144840408-02128426655 hooradex@gmail.com

کشور سوئیس یکی از کشورهای پیشرو در اکثر زمینه ها است،

که این کشور در بین 10 کشور اول در عرصه تجارت و هم از

نظر رفاه اجتماعی است و این موضوع باعث میشود

افراد زیادی خواهان مهاجرت به این کشور باشند.

یکی از راه های مهاجرت به سوئیس تحصیل میباشد

و در این مقاله میخواهیم در مورد ویزای تحصیلی

سوئیس صحبت کنیم.

study-in-swetzerland

تحصیل در سوئیس:

شرایط تحصیل در سوئیس در شهرهای مختلف متفاوت است به این

صورت که 4 تا 6 سال دوران دبستان و 3 تا 5 سال برای مقطع

دبیرستان در نظر گرفته میشود.

مقطع کارشناسی در سوئیس:

تدریس مقطع کارشناسی در سوئیس به زبان آلمانی و فرانسوی است

که باید متقاضی مدرک زبان آلمانی داشته باشد.

این مقطع معمولا 4 سال طول میکشد و دانشجویان

میتوانند در هر هفته 10 ساعت کار کنند تا قسمتی

از هزینه های خود را تامین کنند.

کسانی که میخواهند برای ویزای تحصیلی سوئیس

اقدام کنند باید اثبات کنند که پشتوانه مالی 1سال هزینه

تحصیل و زندگی را دارند.

مقطع کارشناسی ارشد:

دوره تحصیلی کارشناسی ارشد در سوئیس به زبان

انگلیسی و فرانسوی میباشد و 2 سال به طول می انجامد.

کسانی که دانشگاه های انگلیسی زبان را انتخاب میکنند

باید مدرک آیلتس 6 تا 6.5 داشته باشند.

دانشجویان این مقطع میتوانند هر هفته 20 ساعت کار کنند.

مقطع دکترا در سوئیس:

در مقطع دکتری دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی شده اند

در ماه مبلغی حدود 2000 فرانک حقوق دریافت می کنند.

به همین دلیل متقاضیان اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری سوئیس بسیار زیاد است.

 

 

سفارت سوئیس:

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزا و سفارت  سوئیس بر روی کلمه ویزای سوئیس کلیک کنید.

 

ثبت سفارش:

برای ثبت سفارش پرداخت هزینه ویزای تحصیلی سوئیس بر روی کلمه پرداخت کلیک کنید.